Viikonloppuna tuli taas leikattua isän ja äidin päät. Tällä kertaa hieman enemmän. Hyvin tuntui sujuvan.

WP_20160907_13_47_55_Pro%5B1%5D.jpg

Kampauksia tulee harjoiteltua paljon. Ohjeita niihin emme ole juurikaan saaneet, itse olen yrittänyt etsiä ideoita netistä. Aikomuksenani on hankkia letityskirjoja tai jotain muita mistä saisi paremmin ideoita. Kampauspäähän harjoittelu on siinä mielessä tylsää että huomaan etten panosta niihin juurikaan kun tiedän että kohta puran kampauksen kuitenkin :) Oikeita päitä siis otetaan mielellään kylään!

Tällä viikolla meillä oli jo koulussa hieman avoimia ovia koulun väelle. Sain tehdä föönauksen yhdelle oikealle asiakkaalle. Toisena päivänä sain hoitaa pesun yhdelle pojalle. Se olikin erilaista ja mielenkiintoista, ennen en ole miesten hiuksia yrittänyt kuivata / laittaa. Poika sanoi että pesu oli oikein rentouttavaa että ehkä onnistuin?

WP_20160908_12_44_30_Pro%5B1%5D.jpg

Sain tehdä myös tasausleikkauksen oikeaan päähän sekä koulussa että kotona. Koululla toisen opiskelijan pää osoittautui hieman hankalaksi vaikka muotolinjojen mukaan mentiin kuten oli tarkoituskin.

Kävin tänään myös itse kampaajalla ja ilmeisesti harjoituspaikka tuli - sanoin kyllä että miettikää rauhassa...katsotaan :)