On pitänyt kovaa kiirettä niin ei ole tänne ehtinyt lainkaan.

Tuleva viikko rutistusta vielä jäljellä, sitten ehkä jossain määrin helpottaa. Lapset aloittavat päiväkotitaipaleensa; ensi viikolla kaksi päivää jo hoitoa. Kyllä ahdistaa pienimpien osalta. Tiistaina koulussa järjestetään avoimet ovet ja iltapäivällä siellä on muotinäytös. Mallit esittelevät paikallisia vaatteita ja me tehdään niille kampaukset! Jänskä nähdä ihka ensimmäinen kampaukseni että kuinka se onnistuu kun on tosi kyseessä!

Jonkin verran on tullut leikattua lähipiirin miesten päitä. Joskaan sitä ei ole vielä varsin harjoiteltu. Reilun viikon päähän piti hommata itselle miesasiakas ja sen sainkin yhdestä saman koulun pojasta joka kävi jo aikaisemmin pesussa.

Asiakaspalvelupäivät on alkamassa. Perjantaisin nyt ainakin otetaan ulkopuolisia asiakkaita, saa hankkia itse tai palvellaan sitten niitä joita ovesta tulee. Voidaan leikata, laittaa väriä ym. Aikaa siinä saattaa vierähtää kun kaikki pitää hyväksyttää opettajalla mutta hinnassa säästää huomattavasti kun pelkät ainekustannukset veloitetaan asiakkaalta.

8.11. alkaa sitten se harjoittelu, joka tiistai jouluun saakka. Niin ja se koe... täysiä pisteitä ei tullut mutta arvosanaksi täydet K3 - tästä on hyvä jatkaa.

Näillä mennään tällä erää :)