Sunnitelmiin on tullut muutosta! Aluksi siis oli puhe että teemme ensimmäisen työharjoittelun keväällä. Tätä silmällä pitäen olinkin jo harjoittelupaikkaa kysellyt. Tänään opettaja ottikin puheeksi että meitä lähtisi pieni porukka harjoitteluun jo nyt syysloman jälkeen eli parin viikon päästä!! O-ou. Onneksi harjoittelupaikastani sanottiin, että tämä sopii - siispä sinne. Lapsien hoitopaikkajärjestelyihin tämä tietenkin vähän vaikuttaa mutta toivottavasti järjestyy. Aloittavat siis päivähoidon marraskuun alusta, mutta suunniteltu 10 pv / kk ei riitä vaan hoitopäiviä täytyy olla enemmän. Laitoin jo viestiä sinne, katsotaan mitä sieltä vielä kuuluu.

Meillä on tulossa muotinäytös 1.11.2016. Tätä varten olemme yrittäneet saada hius- / vaatemalleja lukion oppilaista. Vielä ei ole ketään lupautunut....saa nähdä kuinka meidän näytöksen käy.

Sitten vielä pikku kevennys; ensimmäinen arvosana saatu kotitehtävästä (permanenttiaineiden sisällysluettelojen purku). Opettajan kommentti: TÄYDET 10 +. JEEEEEEEEEE!!!!! :D :D

Ensi viikolla onkin tiedossa tentti. Saas nähdä miten siinä käy.