Paljon on ehtinyt tapahtumaan sitten viimeisen kirjoituksen. On ollut naisten lyhyen tukan leikkausta, päänahan hoitoa, permanenttidemon ja parranajodemon seuraamista, miesten hiustenleikkausta niin koulussa kuin kotonakin...

Harjoittelussa olen päässyt jonkin verran tekemään päänahan hoitoja, tyvivärjäystä, lapsien hiusten leikkaamista ym. Sieltä on saanut paljon hyvää opastusta.

21.jpg

Tässä elämäni ensimmäinen tyvipermanentti. Tavoitteena saada takaraivolla oleva pyörre piilotettua. Onnistuihan se vaikka vaikeaa oli rullata rullia noin lyhyeen päähän. Tänään juuri kuulin asiakkaalta että hyvin onnistui ja on vieläkin tyytyväinen.

22.jpg

Tässä tehty hieman raitoja sekä latvaan pinkki suoraväri. Väri lähtee pesussa pois mutta on kiva piristys :) Raidat jäivät mielestäni hiemaan haaleiksi mutta tämä johtui omasta varovaisuudestani vaikutusajan kanssa - annetaan seuraavalla kerralla vaikuttaa pidempään.

Tällä hetkellä voisin sanoa että miesten perusleikkaus onnistuu jo hyvin, lasten perusleikkaukset myös. Minua onkin jo pyydelty kotikäynneille, mielenkiinnolla aloitan ne muillekin kuin lähipiirille..